A legjobb színésznek járó díjjal tüntették ki Tom Riley-t!


A legjobb színésznek járó díjjal tüntették ki Tom Riley-t!

A színész a Da Vinci démonai sorozatban nyújtott alakításáért, Leonardo da Vinci karakterének megformálásáért kapta a rangos, legjobb színésznek járó elismerést a 23. British Academy Cymru-gálán.

A British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) walesi ága 1991 óta minden évben megrendezi a nagyszabású British Academy Cymru-gálát, amelyen filmes és televíziós produkciókat díjaznak. Az eseményre idén október 26-án került sor Cardiffban, ahol ezúttal a legjobb színésznek járó elismerést Tom Riley vehette át a Da Vinci démonai sorozatban nyújtott alakításáért.


A hazánkban kizárólag a FOX-on látható drámai sorozat új megközelítésben mutatja be a világ egyik leghíresebb történelmi alakjának életét, tabukat és előítéleteket lerombolva tárja fel a különleges tudással megáldott, ám sokszor zavart művész igazi énjét. A Da Vinci démonai valós alapokon nyugvó történelmi fikció, amelynek története részben a festő korabeli levelezésein és naplórészletein alapul. Ugyanakkor a Da Vinci démonainak írója, a Batman: Kezdődiket és a Sötét Lovagot is jegyző David S. Goyer egy kivételesen tehetséges, lázadó fiatalember képét festi elénk, és igazi modern hőssé emeli a reneszánsz művészt.

A sorozatnak jelenleg a harmadik évadát forgatják Walesben, amelyet hazánkban 2015 tavaszán láthatnak a nézők, röviddel az amerikai premier után, elsőként a FOX-on! Az új évad indulásáig az első két évad epizódjait vetíti a csatorna.
Képekben:

A legjobb színésznek járó díjjal tüntették ki Tom Riley-t! A legjobb színésznek járó díjjal tüntették ki Tom Riley-t!

További információk: foxtv.hu/da-vinci-demonai

Forrás : Fox.com, Lontai Ildikó

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
  • Inkább nem
  • Talán
  • Nem rossz
  • Elmegy
  • Tetszik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .