A maflás (Here Comes the Boom)

Színes, amerikai akció-vígjáték.

A maflás (Here Comes the Boom)

Tartalom, rövid leírás:

“Az élet zene nélkül, egy tévedés!”

A maflás 2012-es magyar bemutatójára kaptam én is jegyet, de elfelejtettem elmenni, így most szakítottam időt a filmre. Scott Voss (Kevin James) lusta, rendetlen biosztanár, nem érdekli a hivatása, természetesen, szingli és “mindent” megtesz, hogy meghódítsa gyönyörű kollégáját Bellát (Salma Hayek).

Scottnak nincsenek céljai, üres az élete, ezért felnéz a lelkes, elhivatott, bohém zenetanárra, Marty-ra (Henry Winkler). Marty és felesége gyermeket várnak idősödő koruk ellenére, így a karmester nehezen fogadja el az iskolaigazgató döntését, miszerint a szűk költségvetés miatt megszünnek a zeneórák, megszűnik az iskolai zenekar, elveszíti az állását.

Scott kiáll kollégája mellett, az igazgató megszorító intézkedései ellen, mert imponálni szeretne Bellának. Végül, maga is komolyan veszi a dolgot és igen csekély birkózói múltjára támaszkodva elhatározza, hogy utcai harcosként előteremti a pénzt az iskolának, mely szükséges a zenekar fentartásához.


Igazi amerikai sikersztori. Mindig kell egy ilyen történet, hogy újra megtanítson, mindent elérhetünk, ha van elég kitartásunk?

A film készítői napjaink kedvenc témáját, a ketrecharcot választották, hogy kedves humorral, kemény küzdelemmel, kis romantikával szórakoztassák a nézőt.

Szerző : Kereskedő Emőke

Rendező: Frank Coraci
Forgatókönyvíró: Kevin James, Allan Loeb, Rock Reuben
Zeneszerző: Rupert Gregson-Williams
Operatőr: Phil Meheux
Producer: Todd Garner, Kevin James

Játékidő: 105 perc
Megjelenés: 2012.

Néhány kép:

A maflás (Here Comes the Boom) A maflás (Here Comes the Boom) A maflás (Here Comes the Boom) A maflás (Here Comes the Boom)

Képek : port.hu

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
  • Inkább nem
  • Talán
  • Nem rossz
  • Elmegy
  • Tetszik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .