Skip to content

Archívum

Címke: Empire

7 érdekesség az új szupersorozatról – érkezik az Empire!

Átütő sikerrel fut az Egyesült Államokban az Empire, amely február 11-én hazánkban is elindul a FOX csatornán. Íme, hét érdekesség a világsztárokat is felvonultató zenés sorozatról, amely három testvér harcát mutatja be a családi cégbirodalom elnöki posztjáért és a hatalmas vagyonért.

1. Elképesztő nézettséggel indított az USA-ban
A sorozat első része a januári premierkor 11.3 millió nézőt ültetett a FOX képernyői elé az Egyesült Államokban. A nézettsége azóta is epizódról epizódra nő, amellyel tíz éves rekordot döntött meg, utoljára 2005-ben A Grace klinika című sorozatnak sikerült ilyen nézettség növekedést produkálnia. Az Empire második epizódjának bemutatása után rögtön be is rendelték a következő évadot. Folytatás…

Szupersztárokkal jön a FOX új sorozata!

A főszereplő Terrence Howard és Taraji P. Henson mellett Naomi Campbell, Courtney Love és az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. is feltűnik majd az EMPIRE sorozatban, amelyet februárban hazánkban is műsorára tűz a FOX!

Hatalmas sikerrel és kiemelkedő nézettséggel indított az Egyesült Államokban az EMPIRE. Az Oscar-díjra jelölt Lee Daniels és az Emmy-díjas Danny Strong közös munkájából született sorozatot február 11-től a magyar nézők is láthatják a FOX csatornán. A fiatalos, lendületes, zenei betétekkel színesített műsor egy hatalmas zenebirodalom fejéről szól, akinek trónjáért három fia és volt felesége verseng.

A főszerepben az Oscar-díjra jelölt Terrence Howardot láthatjuk, ő alakítja Lucious Lyont, a hip-hop koronázatlan királyát. Folytatás…

Még néhány érdekességclose