Hetedik mennyország (7th Heaven)

Színes, amerikai vígjátéksorozat.

Hetedik mennyország (7th Heaven)

Tartalom, rövid leírás:

Camdenék tipikusan egy teljes család, vagyis apa, anya, gyerekek. De valamennyire kicsit eltérnek az átlagtól. Az apa Eric, tiszteletes (Stephen Collins), anya, Annie, (Catherine Hicks) és a gyerekek Matt, Mary, Lucy, Simon és a kis Ruthie.

Matt a legidősebb, ő az, akire a legnagyobb felelősség hárul, hiszen neki kell vigyáznia a testvéreire. A fiú talán kicsit túl spilázza néha az „atyáskodó” szerepet, akarva akaratlanul is beleszól a testvérei, főként a két húga magánéletébe. Mary a második legidősebb testvér játszik egy kosárlabda csapatban. Leginkább Lucyval lóg legtöbbet együtt a testvérek közül. Lucy az örök romantikus és álmodozó, aki nemcsak egy fiúnak okoz álmatlan éjszakát. Simon az, aki Ruthie-val, a legkisebb csemetével mindig valami turpisságon törik a fejüket. Simon kap egy kiskutyát, Pajkost, azóta szinte elválasztathatatlanok. Ezzel nem kis bosszúságot okozva Ruthie-nak, aki szeretné, ha bátyja csak vele foglalkozna.

A szülők a modern nevelési elveket alkalmazva próbálják a helyes útra terelni a gyerkőceiket. Ám ez nem mindig sikerül. Mi sem bizonyítja ezt, hogy néha „rossz fát tesznek a tűzre”. Az egyes évadok során követhetjük nyomon, hogy válik az 5 Camden-csemete felnőtté. A sorozat 11 évadból áll, amelyben vannak sajátos és tanulság részek is, amikből jó magunk is tanulhatunk.


Mindenkinek ajánlom, mert nemcsak, hogy nagyon mulatságos és szívet melengető egy sorozat, hanem talán mi magunk is szinte részesei lehetünk a család hétköznapjainak.

Szerző : Hosszú Bettina

Rendező: Brenda Hampton
Operatőr: Ronald E. High, David Plenn, Dennis Smith
Zene: Dan Foliart, J.A.C. Redford, Gary S. Scott, Todd Rundgren
Vágó: Ron Binkowski, Ellen Ring Jacobson, Janet Weinberg, Michael F. Anderson
Jelmeztervező: Sherry Thompson

Játékidő: 45 perc
Megjelenés: 1996.

Néhány kép a filmből:

Hetedik mennyország (7th Heaven) Hetedik mennyország (7th Heaven) Hetedik mennyország (7th Heaven) Hetedik mennyország (7th Heaven)

Képek : port.hu

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
  • Inkább nem
  • Talán
  • Nem rossz
  • Elmegy
  • Tetszik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .