A szabadság útjai (Revolutionary Road)

Színes, amerikai-angol romantikus dráma.

Tényleg felszabadít ez az út? - A szabadság útjai (Revolutionary Road)

Tartalom, rövid leírás:

Tényleg felszabadít ez az út?

A ’90-es évek közepére a Wheeler házaspár kétgyermekes családdá bővül. April (Kate Winslet) otthon marad, kertvárosi anyuka szerepét ölti a színészi pályára készülő fiatal nő már a múlté. Frank (Leonardo DiCaprio) aktatologatásból teremti elő a kenyérre valót, mint apja tette 20 éven át. Írói ambícióit bedarálta a gépezet. Egy nap April azzal az ötlettel áll elő, hogy költözzenek Párizsba, ahol ő munkát vállal, így férjének lenne ideje megtalálni önmagát.

A film a megrekedt életből való kitörés akadályait és öncsalásait mutatja be. Torokszorító történet, ami lassan, mégis eseménydúsan csordogál a maga 112 percében, melynek utolsó pergő kockáin csodás feloldásokat láthatunk.

A maga módján mindenki megtalálja csendes öblét. Ki önkényes véleményformálás útján, ki csendbe burkolózva és van, aki életek árán éri el saját teljességét.

Szerző : Nagy Viktória


Rendező: Sam Mendes
Író: Richard Yates
Forgatókönyvíró: Justin Haythe
Zeneszerző: Thomas Newman
Operatőr: Roger Deakins
Producer: Bobby Cohen, Sam Mendes
Vágó: Tariq Anwar
Jelmeztervező: Albert Wolsky
Látványtervező: Kristi Zea
Díszlettervező: Debra Schutt

Játékidő: 112 perc
Megjelenés: 2008.

Néhány kép:

Tényleg felszabadít ez az út? - A szabadság útjai (Revolutionary Road) Tényleg felszabadít ez az út? - A szabadság útjai (Revolutionary Road) Tényleg felszabadít ez az út? - A szabadság útjai (Revolutionary Road) Tényleg felszabadít ez az út? - A szabadság útjai (Revolutionary Road)

Képek : port.hu

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
Hogy tetszett?
  • Inkább nem
  • Talán
  • Nem rossz
  • Elmegy
  • Tetszik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .